Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada körle konuşmak

Rüyada körle konuşmak

Rüyada körle konuşmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize alamet eder.

Rüyada körle konuşmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada körle konuşmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör biriyle konuşmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gülen birini kör görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, sıkıntısının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözü kör olmak iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Rüyada birini kör olarak görmek başarının adım adım yaklaşacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kör bi adam görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine işaret eder.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments