Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün kilo aldığını görmek

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine delalettir.

Rüyada ölünün kilo aldığını gördüyseniz:

  • Uyum sağlama yeteneğiniz ilerlemenizi kolaylaştıracak.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada çok kilo aldığını görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek zorluklarını aşacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalettir.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, işiyle nam salacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının kilo aldığını görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, ona şifa olmayacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalettir.

Rüyada kilo aldığını görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments