Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, depresyona gireceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi kilo almış gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeylere zaman ayırın.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına tabir olunur.

Rüyada kilo almış erkek görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada bir insanı kilo almış görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada kilo almış birini görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine yorulur.

Rüyada çok kilo almış görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada birini kilo almış görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, rakiplerini alt edeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada birini çok kilo almış görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments