Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeye gitmek

Rüyada istemeye gitmek

Rüyada istemeye gitmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, hayallerinin yıkılacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmekten, belli gruplara katılmaktan ya da kendinizi açıkça ifade etmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada istemediğin bir yere gitmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi istemeye gitmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek istemeye gitmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada bir kızı istemeye gitmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada askere gitmek istememek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada kızı istemeye gitmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments