Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi hamile olarak görmek

Rüyada sevgiliyi hamile olarak görmek

Rüyada sevgiliyi hamile olarak görmek rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, dua alacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, daima zinde ve genç kalacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi hamile olarak gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler tartışma ortamı yaratabilir.

Rüyada eski sevgilinin hamile olduğunu görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevgiliden hamile olmak işlerinin büyüyeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, gönlünün rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile olmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliden hamile olduğunu görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak yeni bir ortama gireceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi hamile görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, ilerleyemeyeceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, ruhunun dinleneceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments