Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden hamile olmak

Rüyada sevgiliden hamile olmak

Rüyada sevgiliden hamile olmak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliden hamile olmak gördüyseniz:

  • Zorluk çeken veya sorunları olan bir kişiye yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada sevgilisinin hamile olduğunu görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilini hamile görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden hamile olduğunu görmek elinin darda kalmayacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi hamile görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevgilini hamile görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments