Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden hamile kalmak

Rüyada sevgiliden hamile kalmak

Rüyada sevgiliden hamile kalmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, yüksek bir makamı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Yapılan şeyler konusunda şikayet etmek yerine yardımcı olmayı teklif etmelisiniz.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, kendi kabuğuna çekileceğine yorulur.

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak rahatsızlık vereceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet eder.

Rüyada kendini hamile kalmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, çektiği zorlukların biteceğine, öz güven kazanacağına işarettir.

Rüyada başka birinden hamile kalmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, yaşamına renk geleceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments