Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden hamile olduğunu görmek

Rüyada sevgiliden hamile olduğunu görmek

Rüyada sevgiliden hamile olduğunu görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, onu alkışlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli adımlar atılması gerekiyor.

Rüyada sevgilinin hamile olduğunu öğrenmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi başkasından hamile görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sevgiliden hamile olmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına alamet eder.

Rüyada hamile sevgili görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi hamile görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, çok güzel günler geçireceğine, idealist kimse olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliden hamile olmak ondan her zaman iyi haberler alınacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments