Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asık suratlı birini görmek

Rüyada asık suratlı birini görmek

Rüyada asık suratlı birini görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına alamet eder.

Rüyada asık suratlı birini gördüyseniz:

  • İyimser duygular içinde hareket etmeye çalışınız.

Rüyada sevdiğini asık suratlı görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada asık suratlı insan görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada suratı asık birini görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü asık suratlı görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, kişiye hep umut olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asık suratlı olmak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini suratı asık görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments