Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybetmeden sorunlarınızı sakince anlatabilirseniz sonunda istediğinizi elde edebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, her anlamda şifa bulmaya, yapılan hataların tekrarlanmayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada birini suratı asık görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, sermaye elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada suratı asık olmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına işarettir.

Rüyada asık suratlı insan görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada asık suratlı olmak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini asık suratlı görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, razı geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments