Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratı asık olmak

Rüyada suratı asık olmak

Rüyada suratı asık olmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına yorulur.

Rüyada suratı asık olmak gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız maddi yönden uğrayabileceğiniz büyük bir zarardan kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada asık suratlı insan görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini asık suratlı görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına delalet eder.

Rüyada asık suratlı olmak kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına rivayet eder.

Rüyada birini suratı asık görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada suratı asık birini görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, elindekileri de yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü asık suratlı görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, ancak yılmayacağına, ortaklarla aranın bozulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments