Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızdan kıl tükürmek

Rüyada ağızdan kıl tükürmek

Rüyada ağızdan kıl tükürmek büyük bir özgüven kazanılacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ağızdan kıl tükürmek gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya aişk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada ağızdan kıl tükürmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işarettir.

Rüyada ağızdan et tükürmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına işaret eder.

Rüyada ağızdan saç tükürmek sevinç ve sürura, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına inanılır.

Rüyada ağızdan kan tükürmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına delalettir.

Rüyada ağızdan kıl yumağı çıkarmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına yorulur.

Rüyada ağızdan saç kılı çıkarmak maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan kıl çıkartmak her geçen gün daha ünlü olunacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, tecrübelerini aktaracağına delalet eder.

Rüyada ağızdan kıl çıkardığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments