Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ et çiğneyip tükürmek

Rüyada çiğ et çiğneyip tükürmek

Rüyada çiğ et çiğneyip tükürmek sorunlarının günden güne azalacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ et çiğneyip tükürmek gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren bir şey veya rekabet ortamı sizi içine çekebilir.

Rüyada çiğ et tükürmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ et çiğneyip tükürmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalettir.

Rüyada çiğneyip tükürmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan et tükürmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada et tükürmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına alamet eder.

Rüyada ağzından et tükürmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına inanılır.

Rüyada domuz eti tükürmek işlerine bereket geleceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada et parçası tükürmek işindeki verimin artacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, zenginlik kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments