Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği öpmek sarılmak

Rüyada bir erkeği öpmek sarılmak

Rüyada bir erkeği öpmek sarılmak huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hayır duaları alacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, ruhunun dinleneceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye tabir olunur.

Rüyada bir erkeği öpmek sarılmak gördüyseniz:

  • Derin tartışmalar özel yaşamınızda askıda kalmış sorunları çözmenize yardım edebilir.

Rüyada bir erkeği öpmek sarılmak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada ölen babaya sarılmak öpmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine sarılmak öpmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada ölen babaya sarılıp öpmek bereketin ve verimin çoğalacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine sarılmak ve öpmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak öpmek üzüntülerin biteceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya tabir olunur.

Rüyada anneye sarılıp öpmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments