Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine sarılıp öpmek

Rüyada eşine sarılıp öpmek

Rüyada eşine sarılıp öpmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Sanat aktiviteleri size daha çekici gelebilir.

Rüyada eşine sarılıp öpmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına rivayet eder.

Rüyada eşine sarılmak öpmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşi öpmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin dudağından öpmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eşinin ayağını öpmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada eşini yanaktan öpmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş eşini öpmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşini öpmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments