Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlamak sonrada gülmek

Rüyada ağlamak sonrada gülmek

Rüyada ağlamak sonrada gülmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağlamak sonrada gülmek gördüyseniz:

  • Karışıklıklar veya karmaşa söz konusu olabilir.

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Rüyada güldükten sonra ağlamak kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, mülkiyetinin de artacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, düşmanlarının güçleneceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlamak sonrada gülmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağladıktan sonra gülmek satışların düşeceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayıp sonra gülmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments