Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle tartıştığını görmek

Rüyada sevgilisiyle tartıştığını görmek

Rüyada sevgilisiyle tartıştığını görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevgilisiyle tartıştığını gördüyseniz:

  • Takviminiz dolu olmasına rağmen cazip teklifleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak işlerinin bu sayede açılacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle tartıştığını görmek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle tartıştığını görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada sevgilisiyle tartıştığını görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla tartıştığını görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada kavga tartışma görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşıyla tartıştığını görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşlarınla tartıştığını görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments