Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle tartıştığını görmek

Rüyada eski sevgiliyle tartıştığını görmek

Rüyada eski sevgiliyle tartıştığını görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tartıştığını gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı alanlarda sizi yavaşlatabilir ya da bakış açınızı daraltabilir.

Rüyada eski sevgiliyle tartıştığını görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalettir.

Rüyada sevgilisiyle tartıştığını görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, düşmanından uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle tartıştığını görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, düşünmeden hareket edeceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşıyla tartıştığını görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalettir.

Rüyada biriyle tartışıp ağlamak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına yorulur.

Rüyada anneyle tartıştığını görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada tartıştığını görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, güzel bir iş fırsatına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments