Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşıyla tartıştığını görmek

Rüyada bir arkadaşıyla tartıştığını görmek

Rüyada bir arkadaşıyla tartıştığını görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşıyla tartıştığını gördüyseniz:

  • Sıkıntı hissedebilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşıyla tartıştığını görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının tartıştığını görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlarınla tartıştığını görmek dualarından hayır görmeyeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşıyla tartıştığını görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, heveslerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada birileriyle tartıştığını görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada ablayla tartıştığını görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın tartıştığını görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada tartışanları görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments