Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği insanla tartıştığını görmek

Rüyada sevdiği insanla tartıştığını görmek

Rüyada sevdiği insanla tartıştığını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, pek az kazanç getireceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği insanla tartıştığını gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiği insanla tartıştığını görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tartışan insanlar görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle tartıştığını görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanla tartıştığını görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşlarınla tartıştığını görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babanın tartıştığını görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine delalettir.

Rüyada akrabayla tartıştığını görmek endişelerinden kurtulacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments