Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak

Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak

Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak mutluluk ve huzur bulacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, ana baba sözü dinlemeye, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz, ilerlemenize yardımı olabilecek olağanüstü kişileri size çekebilir.

Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisiyle tartıştığını görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle tartıştığını görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, heveslerinin de azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tartıştığını görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işaret etmektedir.

Rüyada tartışanları görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret eder.

Rüyada bir erkekle tartıştığını görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek hayat boyu çok sevileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada anne babanın tartıştığını görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments