Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga tartışma görmek

Rüyada kavga tartışma görmek

Rüyada kavga tartışma görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavga tartışma gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili bazı konuların da boş verilmemesi gerekiyor.

Rüyada kavga tartışma görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesiyle tartıştığını görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla tartıştığını görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada anne babanın tartıştığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kazancın devamlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tartışanları görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, daha fazla mal sahibi olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada anneyle tartıştığını görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalet eder.

Rüyada birilerinin tartıştığını görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşıyla tartıştığını görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments