Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle tartıştığını görmek

Rüyada sevgiliyle tartıştığını görmek

Rüyada sevgiliyle tartıştığını görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, zenginliğe, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle tartıştığını gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Rüyada sevgilisiyle tartıştığını görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, zor bir durumda kalacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle tartıştığını görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle tartıştığını görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşiyle tartıştığını görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, güzel günlerle tanışılacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada öğretmenle tartıştığını görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağız tartışması yapmak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, parasının ve malının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla tartıştığını görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments