Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarınla tartıştığını görmek

Rüyada arkadaşlarınla tartıştığını görmek

Rüyada arkadaşlarınla tartıştığını görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, umutlarının kırılacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşlarınla tartıştığını gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmenizi, ününüzü büyütmenizi sağlayacak fırsatlarla karşılaşmak üzeresiniz.

Rüyada arkadaşlarınla tartıştığını görmek husumetlerin başgöstereceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının tartıştığını görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşıyla tartıştığını görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşıyla tartıştığını görmek dertlerinin artacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada tartışma yapmak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna yorulur.

Rüyada birinin tartıştığını görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun biriyle tartıştığını görmek darlığa düşmeyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ablayla tartıştığını görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, bir süre zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments