Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın güldüğünü görmek

Rüyada babanın güldüğünü görmek

Rüyada babanın güldüğünü görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın güldüğünü gördüyseniz:

  • Siz bir Kadınsanız durum daha farklıdır.

Rüyada babanın güldüğünü görmek yaşamın kolay hale geleceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanının güldüğünü görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına işarettir.

Rüyada erkekle gülmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, ele geçen kazancın azalacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına işarettir.

Rüyada güldükten sonra ağlamak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin güldüğünü görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş güç sahibi olacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada gülmek ve güldürmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına yorulur.

Rüyada düşmanın güldüğünü görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünde gülmek bir süre belini doğrultamayacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments