Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin yanına gitmek

Rüyada sevgilisinin yanına gitmek

Rüyada sevgilisinin yanına gitmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, belki ölümler görüleceğine, arzularının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinin yanına gitmek gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanına gidememek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin yanına gitmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin yanına gitmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla konuşmak yanına gitmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin yanına gitmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada yanliş yola gitmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişinin yanına gitmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments