Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, büyük adımlar atılacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, yeni insanlarla tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz rekabetin nelere yol açabileceğini görmenizi sağlayabilir.

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek dertlerinin günden güne artacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin yanına gidememek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin yanına gitmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, variyet sahibi olacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin yanına gitmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yanına geldiğini görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana yatmak zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana oturmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana gelmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments