Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin yanına gitmek

Rüyada ölen kişinin yanına gitmek

Rüyada ölen kişinin yanına gitmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin yanına gitmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler Polisiye olaylara ya da başka istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Rüyada ölen kişinin yanına gitmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalettir.

Rüyada bir kişiyi yanmış görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişiyi yanmış görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış kişi görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle yan yana oturmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle yan yana yatmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments