Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla konuşmak yanına gitmek

Rüyada başbakanla konuşmak yanına gitmek

Rüyada başbakanla konuşmak yanına gitmek riske atılacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, huzurlu bir insan olacağına, fakirleşeceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanla konuşmak yanına gitmek gördüyseniz:

  • Maddi bir karar, anlaşma ya da yatırım yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanabilir.

Rüyada başbakanla konuşmak yanına gitmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, alın terinin karşılığını alacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine işarettir.

Rüyada başbakanın yanına gitmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada başbakanla yan yana olmak sevilip sayılacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla yan yana yürümek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın yanına geldiğini görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada başbakanla yan yana oturmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanı görüp konuşmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada başbakan konuşmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments