Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yanına gidememek

Rüyada sevgilinin yanına gidememek

Rüyada sevgilinin yanına gidememek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, kötü günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yanına gidememek gördüyseniz:

  • Akıl dışı durumlar ya da yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek sevdikleri ile kavuşacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin yanına gitmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, mal mülk sahibi olunacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisinin yanına gitmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, güçsüz ve nefessiz kalacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin yanına gidememek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinin yanına gitmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin yanına gitmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulur.

Rüyada yanliş yola gitmek çok mutlu olunacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada askerin yanına gitmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments