Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanliş yola gitmek

Rüyada yanliş yola gitmek

Rüyada yanliş yola gitmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, hem eğleneceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada yanliş yola gitmek gördüyseniz:

  • Aklınızdakileri uygulamaya koymak için biraz daha beklemeniz sizin yararınıza olacak.

Rüyada yanliş yola gitmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada ölen birinin yanına gitmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek küs kimselerin barışacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanın yanına gitmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerin yanına gitmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına delalet eder.

Rüyada başbakanla konuşmak yanına gitmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, onları rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yanına gitmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişinin yanına gitmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments