Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yanına gitmek

Rüyada sevgilinin yanına gitmek

Rüyada sevgilinin yanına gitmek toplum içindeki değerinin artacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin yanına gitmek gördüyseniz:

  • Bırakın, sorunları o kendi kendine görünceye kadar sabredin.

Rüyada sevgilinin yanına gidememek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin yanına gitmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, maddi durumunun düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanına gitmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin birinin yanına gitmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada ölünün yanına gitmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yanına gitmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulur.

Rüyada askerin yanına gitmek en büyük acılarının dineceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments