Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin yanına gitmek

Rüyada ölü birinin yanına gitmek

Rüyada ölü birinin yanına gitmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, çözümlere kavuşacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin yanına gitmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yollardan ilerlemeniz veya değişik yöntemler kullanmanız ilginç kişilerle tanışmanızı veya değerli tecrübeler kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada ölünün yanına gitmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, musibetlerin yaşanacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada ölü birinin yanına gitmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, üzüntülerinden kurtulacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir ölünün yanına gitmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada yanliş yola gitmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin birinin yanına gitmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada sevgilisinin yanına gitmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın yanına gitmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin yanına gitmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments