Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin kanser olduğunu görmek

Rüyada sevgilisinin kanser olduğunu görmek

Rüyada sevgilisinin kanser olduğunu görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, hayır işleri yapacağına, rızkın genişleyeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir bayan, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Rüyada sevgiliyi kanser görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin kanser olduğunu görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin kanser olduğunu görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin kanser olduğunu görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mide kanseri görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine yorulur.

Rüyada oğlunun kanser olduğunu görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Rüyada kardeşin kanser olduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kanserli olmak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments