Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşin kanser olduğunu görmek

Rüyada kardeşin kanser olduğunu görmek

Rüyada kardeşin kanser olduğunu görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada kardeşin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • İncelikle yaptığınız planlar istediğiniz gibi ilerlemezse üzülmeyin.

Rüyada kardeşinin kanser olduğunu görmek parasını ve malını kaybedeceğine, yeni bir eve sahip olacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini kanser görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iflas edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşin kanser olduğunu görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kanserden kurtulmak gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, darlığa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanser insan görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu öğrenmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kanserli hastalar görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanser olduğu görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments