Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanserli olmak

Rüyada kanserli olmak

Rüyada kanserli olmak elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada kanserli olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizin takdirini uyandırabilecek başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada kanser olduğunu bilmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına işarettir.

Rüyada annenin kanser olduğunu görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada beyin kanseri olduğunu görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işarettir.

Rüyada kanser hastası olduğunu görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilik kanseri olduğunu görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kanserli birini görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanserli biri görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanserli görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments