Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mide kanseri görmek

Rüyada mide kanseri görmek

Rüyada mide kanseri görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, işte de mutlu olunacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına işaret eder.

Rüyada mide kanseri gördüyseniz:

  • Planlarınızda beklenmedik engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mide kanseri görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, çok rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada mide kanseri olduğunu görmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mide kanseri olmak geçim sıkıntısından kurtulacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına tabir olunur.

Rüyada midesi bulandığını görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada midenin bulandığını görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mide ağrısı çekmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mide ilacı içmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalettir.

Rüyada mideden bıçaklanmak sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments