Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin kanser olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin kanser olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin kanser olduğunu görmek işlerin de yolunda gideceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin kanser olduğunu görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, inancını bir kenara atacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kanser olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kanser görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin kanser olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisini dövmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle komşu olmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle dondurma yemek hastalıkların şifa bulacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla olduğunu görmek bol bol hayır duası alınacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments