Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun kanser olduğunu görmek

Rüyada oğlunun kanser olduğunu görmek

Rüyada oğlunun kanser olduğunu görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Belli adımlar atmadan önce planlamalısınız.

Rüyada oğlunun kanser olduğunu görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanserden öleceğini görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çok rahat edeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada akciğer kanser olmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, emeğinden hayır göreceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine işarettir.

Rüyada babasının kanser olduğunu görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine işaret eder.

Rüyada annesini kanser görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işarettir.

Rüyada rahim kanser olduğunu görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabanın kanser olduğunu görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments