Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi kanser görmek

Rüyada sevgiliyi kanser görmek

Rüyada sevgiliyi kanser görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi kanser gördüyseniz:

  • Sizi aramak isteyenler size ulaşamakta zorluk çekebilirler.

Rüyada sevgilisinin kanser olduğunu görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin kanser olduğunu görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kanser görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin kanser olduğunu görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına yorulur.

Rüyada bir yakinin kanser olduğunu görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, amaçlarına ulaşmaya, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınını kanser görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada bir yakınının kanser olduğunu görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı kanser görmek tüm özlemini gidereceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments