Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin kanser olduğunu görmek

Rüyada sevgilinin kanser olduğunu görmek

Rüyada sevgilinin kanser olduğunu görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, kazancının günden güne artacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Rüyada eski sevgilinin kanser olduğunu görmek başarıların devamlı olacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin kanser olduğunu görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada sevgilisinin kanser olduğunu görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, maddi olarak zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi kanser görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kısmetli kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kanser görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kanserli insanlar görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada annenin kanser olduğunu görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin rahim kanseri olduğunu görmek hidayete ereceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments