Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini istemeye geldiklerini görmek

Rüyada kendini istemeye geldiklerini görmek

Rüyada kendini istemeye geldiklerini görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, kafasının rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini istemeye geldiklerini gördüyseniz:

  • Gelişmeleri değerlendirmek için henüz çok erkendir.

Rüyada kendini istemeye geldiğini görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, moralinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını istemeye geldiklerini görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek tecrübe kazandıracağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini istemeye geldiklerini görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments