Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, malının artacağına, onu darda bırakmayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kısmetin bollaşacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Belli bir işe, harekete ya da iş birliğine sorgulamaksızın bağlanmak ya da odaklanmak yerine alternatifleri gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi istemeye gitmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, ana baba dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evine geldiğini görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj geldiğini görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin geldiğini görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments