Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin hasta olduğunu görmek

Rüyada sevgilisinin hasta olduğunu görmek

Rüyada sevgilisinin hasta olduğunu görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinin veya rutin ödemelerin yeni yıldan önce düzene sokulması gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek mal ve rızkın çoğalmasına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini hasta görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevgilini hasta görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine yorulur.

Rüyada sevgilisini hasta görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin hastalandığını görmek önemli atılımlar yapacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisini hasta görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin hasta olduğunu görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, yokluğa düşeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini hasta olarak görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments