Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini hasta görmek

Rüyada eski sevgilini hasta görmek

Rüyada eski sevgilini hasta görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini hasta gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz güçlüdür.

Rüyada eski sevgilinin hastalandığını görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, düzeninin yıkılmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisini hasta görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, iş öğreneceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, fedakârlıklar yapacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek fakirlerin güleceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye hasta görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilini hasta görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işaret eder.

Rüyada eski eşini hasta görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments