Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini hasta görmek

Rüyada sevgilisini hasta görmek

Rüyada sevgilisini hasta görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevgilisini hasta gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamların içine çekmek isteyen kişiler olabilir veya kendinizi tartışırken bulabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi hasta görmek önünü göremez olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada sevgilisini hasta görmek yanlış anlaşılacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin hastalandığını görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin hastalandığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilini hasta görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin hasta olduğunu görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine yorulur.

Rüyada sevgili hasta görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments