Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini hasta görmek

Rüyada sevgilini hasta görmek

Rüyada sevgilini hasta görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini hasta gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sevgilini hasta görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini hasta görmek yeni bir haneye sahip olacağına, elinin darlık içinde kalacağına, sıkılacağı bir haber almaya delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini hasta görmek malının da hiç olacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini hasta olduğunu görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kötü halin son bulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek başarı ve zenginlik getireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin hasta olduğunu görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini hasta görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, işlerini yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments