Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisini hasta görmek

Rüyada eski sevgilisini hasta görmek

Rüyada eski sevgilisini hasta görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisini hasta gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Rüyada eski sevgiliye hasta görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisini hasta görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, umduğunu bulamayacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini hasta görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin hastalandığını görmek malının artmasına, bereketlenmesine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşını hasta görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments