Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin hastalandığını görmek

Rüyada sevgilinin hastalandığını görmek

Rüyada sevgilinin hastalandığını görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, darda kalacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin hastalandığını gördüyseniz:

  • Başarılı olma şansı bulunmayan işler ya da planlar için sizi zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevgilisini hasta görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilini hasta görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin hastalandığını görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, üstün başarılar alacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisini hasta görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin hastalandığını görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments