Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, her anlamda şifa bulmaya, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Çok çalışmanın karşılığını alacaksınız, şansa değil kendinize güvenin.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini hasta görmek bahtın açılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin hastalandığını görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini hasta görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek nefsine uyacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye hasta görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, özel hayatının renkleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada eski eşini hasta görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments